mandag 16. juni 2014

Sommerjakker i bruk




Her er strikkejakker i bruk selv om det er sommer. Vi har hatt veldig varme og fine dager på Sørlandet, så det er ikke så mange dager de har vært på. Heldigvis! De to søte små studerer insekter i dyreparken. Det kan være like spennende som løver og apekatter!

Den lille venninnen vår har på seg en Bellajakke. Gult var helt mitt i blinken til henne og  du kan lese om jakka her. Lillegutt har en Crocusjakke på som er strikket i to tynne tråder. Lysegult og grått. Det gir et fint spill i fargen. Du kan lese om jakka her. Det ble ikke noe nytt i dette innlegget for jeg strever med det maritime strikketøyet som jeg lurer på om jeg må rekke opp og begynne på igjen for tredje gang. Hvor mye tålmodighet har jeg? Ganske mye, men...


Ha en fin sommerdag!



onsdag 4. juni 2014

Maritimt strikketøy



Vi har hatt noen fantastiske sommerdager både i Kristiansand og Kragerø. Håper dette bare er starten på en sommer med mye godvær! Strikketøyet er med på brygga og jeg har riktig så maritimt strikketøy i bomull på  pinnene for tiden! Jeg tror det blir bra. Det flommer ikke over av ideer til sommerstrikk, men strikketøy må man ha.
Bildene er fra en stille kveld på brygga i Kragerø. Flere kvelder på rad har vi sittet ute og lyttet til fuglesangen og vi har ikke lagt oss før fuglene har sluttet å synge. 

Herlige sommerkvelder.


Har du et sommerstrikketøy?