tirsdag 4. mars 2014

Bellavotter i full fart


Jeg trengte en gave og ville strikke vinterens siste par votter. Bellavottene har jo dukket opp både på den ene og andre bloggen uten at de har vært på mine strikkepinner, men da jeg så dem hos fine strikkehikke satte jeg i gang. Det skulle gå fort, og det lønner seg jo ikke. 
Finn en feil på bildet under...

Ja da, hoppet over en flette i farta og måtte rekke opp. 
Jeg brukte et annet garn enn det står i oppskriften: Eco-Alpaca fra Viking. Utrolig kattungemykt garn, men det er godt eieren er en voksen jente for jeg tror ikke barnevotter i dette garnet hadde vart lenge. Holder nøstet til to votter? Det er jo alltid et spørsmål når man bytter garn. Dette er 100gr. nøste og det skulle holde etter oppskriften på korte bellavotter. Ja, det gjorde det og tråden på tommelen er slutten på nøstet. Noen ganger er det lov å ha flaks. Jeg prøver nemlig å bruke opp litt av det store garnlageret(og det er STORT -her snakker vi ikke om en kasse, men heller et skap) og synes stadig jeg får for lite garn, må kjøpe mer og så ender det med mer garn enn det jeg prøvde å bruke opp.


Grilling i dyreparken er helt topp! Vottene var bare på for bildets skyld og er luftet og klare før jeg gir dem videre. De lukter ikke røyk...lenger.
Strikkefakta:
Mønster: Gratis oppskrift på norsk her.
Garn:Eco-Alpaca
Mengde garn: 100gr.
Pinner: 5

11 kommentarer:

 1. Kjempefing gave :) Og herlig med sånn flaks på garnmengden, det er alltid gøy!. Tusen takk for link til gi-borten min og!

  SvarSlett
 2. Så fine vottene dine ble :) Kjekt å høre at en kan være med å inspirere! Artig med slike prosjekter som går akkurat, verre med de som akkurat ikke går ;)

  SvarSlett
 3. Det var nok ikke godt nok å lufte vottene. Skulle pakke dem inn i dag, men skal si røyklukt sitter i. Jeg måtte vaske dem gitt!

  SvarSlett
 4. Veldig fine fotter i nydelig farge! Flott gave å få

  SvarSlett
 5. Flotte votter, nydelig farge! God helg til deg!

  SvarSlett
 6. Fin gave :) Du er heldig, hos meg blir den tråden som regel litt for kort... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er et unntak fra regelen:) i det siste har garnlageret bare økt fordi jeg må kjøpe mer garn når det bare er litt igjen av strikketøyet....veldig irriterende.

   Slett
 7. Bellavottene er fine, men jeg har heller ikke strikka dem. Fin farge du har valgt! Så flaks med garnmengden! Som oftest er det litt for lite.

  God helg-klem fra Ingunn

  SvarSlett
 8. Ååååå, detta må vera mine vottar :) Deilige og kjempefine!!

  Klem Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det!!!!!!!!!!! :)
   Håper de blir godt brukt. Litt løst garn, men myke og gode.
   Håper også de ikke lukter bål lenger....alt for et godt bilde....du vet.......

   Slett