torsdag 1. desember 2016

AdventskjoleI dag har vi åpnet første luke i adventskalendere.
 Jeg gleder meg til en advent med to små i huset! Så gjelder det å ikke legge lista for høyt og å være til stede og se de små tingene som flyr forbi.

Adventskjolen er ferdig og allerede i bruk. Det ble en dansekjole fra Ministrikk og den er strikket i Baby silke fra DSA. Den ble myk og deilig og det ser ut til at garnet holder seg fint. Det er et fantastisk garn å strikke med! Litt fingerterapi.
Kjolen er strikket i str. 3-4 og passer perfekt til min lille toåring så jeg synes oppskriften er liten i størrelse, spesielt fra halsen og til rysjen.


Så fin er adventsfargen i riktig lys...


Det tok ordentlig av med bygging av pepperkakehus i år. Virkeligheten er jo selvfølgelig mye mer kaotisk enn det ser ut på bildet. Det ble både hyling, sukkersjokk og søling, men vi kom i mål. De to små husene laget jeg etter leggetid...helt alene...mor-kreativitet...det må til innimellom.10 kommentarer:

 1. Nydelig kjole, jeg har strikket denne jeg også og er enig i at str. er små. Herlige pepperkakehus, kos dere masse i adventstiden. Julen kommer og går så fort 🎅🏻

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Jeg elsker formen på kjolen så det kan være det blir en sommerkjole også...i lille lærke.

   Slett
 2. Så fin adventskjole, og flotte pepparkakehus :) Ha ei fin adventstid.

  SvarSlett
 3. Det er lenge siden det var pepperkakehus her, men koselig var det mens det stod på. God lukt i huset også. Forventningens tid er kanskje den beste.....
  Lekker kjole! Nydelig garn du har brukt. Man får det man betaler for. Synes det deler seg litt når jeg strikker, men jeg får bare konsentrere meg.

  Riktig god førjul til deg og dine!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og god jul til deg også!

   Slett
 4. Nydelig kjole i vakker adventsfarge! Og det er deilig med terapi for fingrene i blant. Jeg strikker i Sterk nå, det er også deilig synes jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Sterk er et av mine nye favorittgarn.

   Slett
 5. Kjempefin adventskjole og søte pepperkakehus! Godt å høre at ikke alt vises på bildene hos deg også...;)
  Kos deg videre i adventstiden:)

  SvarSlett