fredag 21. februar 2014

Ny-gammel-vest


Strikkevest er et genialt barneplagg. Det er passe lunt og varmt å ha på inne på kalde dager. Før vi kom hjem med lillegutt, fikk han en LARK- slipover av ei flink strikkevenninne. Den var strikket i melert lyseblått og grått garn og er mye brukt. Vesten skal strikkes på pinne 3,5, men jeg tror hun har strikket på pinne 2,5. Dette gir et fastere og finere resultat og den har hold seg veldig fint. Nå er vesten i minste laget og selv om jeg kanskje skulle finne et nytt mønster, så er jeg så glad i vesten at jeg måtte strikke en til. Da ble det brunt som det fort blir når jeg skal plukke ut farger til lillegutt. Den ble litt større enn jeg hadde tenkt, men små gutter vokser jo nesten for fort så det er ikke noe problem. Den er grei å strikke og har en god form.Mønster: Lark-slipover fra boka "Finstrickat" av Helga Isager
Garn: Tvinni og Alpakka1
Pinner: 3
Størrelse: 3 år


Nytt strikketøy på pinnene fra Finstrickat.

Har du tatt lodd på gi-borten min? Det er enda tid til å ta lodd her.

10 kommentarer:

 1. Veldig fin vest du har strikket! Gutter vokser fort så den passer nok om ikke lenge:) Denne boka var ny for meg, kanskje den må inn på ønskelista mi?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk.Det er en nydelig bok med oppskrifter for store og små og jeg tror den er gitt ut på norsk...skulle gjerne hatt den for det er litt knotete å strikke etter svensk oppskrift. Boka er jo bare en opplevelse i seg selv med veldig vakre bilder....anbefales!

   Slett
 2. Så fine vester! Og ditt nye prosjekt så også spennende ut!

  Ønsker deg ei fin helg :-)

  SvarSlett
 3. Så fine vester! Jeg har også begynt på en slik i brunt, men den ligger litt langt nede i strikkekurven. Herlige farger på det nye strikkeprosjektet!

  SvarSlett
 4. Så fin vest, her og strikkes gjerne favorittene flere ganger :-)

  SvarSlett
 5. Vest er en favoritt til små skatter! Jeg har også en tendens til å strikke om igjen mønster jeg er godt fornøyd med!!! (og utvalget i fiiine vester til gutter er foreløpig noe begrenset… )
  God strikkefornøyelse med nytt prosjekt på pinnene!! Masse gøy i den boka:)

  SvarSlett
 6. Disse vestene er så flotte, god helg hilsen Beth

  SvarSlett
 7. Flott vest! Jeg er også tilhenger av vest, spesielt til den årstiden vi går mot nå og høsten.

  SvarSlett
 8. Jeg liker fargene på det nyeste prosjektet ditt. Gleder meg til å se hvordan det blir :)

  SvarSlett