tirsdag 19. januar 2016

Rillestrikka votter


Dette er gode barnehagevotter! 
Rillestrikka votter fra Strikk til nøstebarn. Ull er jo bare deilig i disse kalde tider og er en nødvendighet! Det er godt med votter som holder varmen selv når man blir våt fordi man er liten og har mange prosjekter i snøen! Jeg er veldig glad i akkurat disse ullvottene som er strikket i riller og blir derfor ekstra varme. Jeg har strikket i dobbel finull og tynn alpakka som er litt tykkere garn enn jeg har brukt til disse vottene før. De ble myke, tykke og litt store i størrelsen, men godkjent av sønnen som har sove med dem to netter på rad...

Strikkefakta

Oppskrift: Rillestrikka votter fra Strikk til nøstebarn
Garn: Dobbel finull og tynn alpakka
Pinner: 3,5 og 4
Størrelse: 3-5 år


Ha en fin vinterkveld.

6 kommentarer:

 1. Ser deilig og varme ut i allefall !

  SvarSlett
 2. Så fine og gode votter. Det er flott å strikke et mønster man vet funker :)
  Ha en flott uke videre.
  klem

  SvarSlett
 3. Så koselig at gutten ville sove med vottene på! Han synes nok de er fine. Så enig! Sikkert lurt med en litt tykkere variant nå i denne kulda. Mange fine oppskrifter i Strikk til nøstebarn.

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Veldig fine votter! Takk for inspirasjon, nå har tynn finullsrester kommet på pinnene her og. Kjenner godt igjen unger som sover i nye strikkeplagg gitt. :)

  SvarSlett
 5. Jeg digger disse vottene! Og det beste er at barna digger å ha de på seg. Har derfor også strikket utallige varianter av disse. Perfekt restegarnsstrikk!

  SvarSlett
 6. Tusen takk! Ja, de er supre til "restegarnslanking".... Jeg har strikket et par til og da jeg var ferdig hadde jeg ca. ti cm garn igjen. Hårfin beregning...eller flaks!

  SvarSlett