torsdag 10. november 2016

Danseskjørt med seler


Det var meningen at det fremdeles skulle være liv på denne bloggen, men hektisk tilværelse og store dataproblemer har gjort at det har vært stille,stille. Strikkepinnene ligger ikke i ro! Etter at jeg nå har fått ei jente, er det ingen ende på strikkelista, nemlig! Bunken med strikket tøy begynner å bli ganske bra nå, og det er så gøy å strikke jentetøy. 

Bildet ligner ingenting på det som foregår utenfor vinduet! Vi har full vinter i begynnelsen av november, og jeg går ut i vinterkulda i stor vanntro hver eneste dag. Er det mulig?

Skjørtet i sommervarmen er danseskjørtet fra Klompelompe. Skjørtet skal jo egentlig være dobbelt, men jeg synes det ser litt klumpete ut og så er det utrolig kjedelig å begynne på nummer to, så det ble et skjørt med seler.  Jeg er så glad i selene som strikkes som en bred sele bak og deler seg ved skuldrene i to seler foran.  De sklir jo aldri ned. 
Skjørtet er strikket i merino fra Sandnes.
5 kommentarer:

 1. Hei! Her var det mange fine strikkeprosjekter!
  Morsomt å se hva andre med strikkedilla driver med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Strikkedilla er rette ordet!

   Slett
 2. Det var kjempefint som seleskjørt :)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Jeg synes det ble enda finere med bare ett skjørt, det faller så pent. Kjempefine bilder, og så koselig at du er tilbake på bloggen!

  SvarSlett
 4. Tusen takk. Datatrøbbel og litt for hektisk hverdag er grunnen til at det har vært lite liv på bloggen.....men jeg liker blogg best.

  SvarSlett