mandag 22. juli 2013

Poppy og påfuglen
Det er deilig å ha dyreparken så nær som vi har - noen gode steinkast...
Med årskort bruker vi den titt og ofte og kanskje mest til en kveldstur før leggetid! I sommer har de to flotte påfugler i parken og den ene er helt hvit og strålende vakker. Her studerer lillegutt påfuglen i all sin prakt.

Det går ikke like fort med strikketøyet om sommeren, men nå er jeg endelig ferdig med sommergenseren. Det er en Poppy modell fra Marianne Isager og den er strikket i hvit og sandfarget bomullsgarn, melert lysebrun lin og lyseblå mohair.  Alt garn er fra Isager og kombinasjonen bomull/tynn mohair er utrolig lun og lett mot en sommerkveld. Jeg har også fortsatt med sying av bukser og denne buksa har vært mye i bruk i sommer. Den er sydd av mine gamle lin bukser og jeg har beholdt lommer og knapper slik de var på min bukse. Dette resulterte i noen store lommer på siden av knærne på barnebuksa. Gjenbruk er gøy!
Ut på tur - aldri sur!

6 kommentarer:

 1. Nydelig genser! Og så arti gjenbruk av linbuksa di, pent resultat. Dere er heldige som bor så nært dyreparken, tipper det er stor stas for gutten din.

  Hvilket mønster er likest å strikke av Poppy og hulkrus genseren i Strikketøj?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har bare brukt Poppy mønsteret. Tror du ikke de er ganske like? Begge er vel Isager? Det eneste jeg ser ikke fungerer så bra er lengden fra halsen og til under armen. Min erfaring er at dersom du følger oppskriften så blir den treng under armen, så jeg strikker en ekstra periode med "hull" før jeg begynner å felle.

   Slett
 2. Kjempe søt genser på en tøff liten kar :)

  SvarSlett
 3. Nydelig fargekombo! Strikket Hulkrus av samme designer, og den er nesten slitt i stykker, for begge ungene har elsket genseren.

  SvarSlett
 4. Utrolig nydelig! Denne har stått på min (lange!) liste en stund, fikk kjempelyst til å begynne på den nå :-)

  SvarSlett