tirsdag 26. november 2013

Ingen fart uten bart


Nå er det en stund siden sist! Det er ikke på grunn av lite strikking, men en veldig irriterende historie om en datamaskin og en kaffekopp. Ikke noe å rippe opp i - blir bare sur! Nå er jeg iallfall på nett igjen.
Siste nytt her i huset er bartehals.
"Ingen fart uten bart" står det på en serviett fra Kremmerhuset. Det ble inspirasjonen til denne halsen. Bart dukker jo opp mange steder og jeg er godt kjent med barten siden jeg er gift med en kjekk kar uten hår på hodet, men med bart. Halsen er strikket i et tykt garn som heter Alta Moda Alpaca. Et mykt, lunt og superlett garn. Perfekt til hals og lue.
Jeg håper halsen faller i smak hos flere, for 1. desember skal jeg stå og selge på
 Låvemarked på Kjerlingland gård! Det blir en fin start på advent.

Jeg har også heklet dyreluer - ikke dyre luer som det har stått så mye om på nett. Jeg liker aller best merket: Hjemmelaget.

Bjørn til gutter og lam til jenter. Det har vært det største prosjektet mitt i høst. Man må jo prøve ut litt når man skal lage en ny oppskrift, og nå er jeg veldig godt fornøyd med formen. Det er jo viktig at lua sitter godt på de små. Jeg skal også selge sjal, heklede leker, smekker, luer, prinsessekroner og fuglemat!
Ta turen da vel! Det blir en dag med julestemning i bøtter og spann!
Ukas høydepunkt har vært å mate dåhjorten med eikenøtter i dyreparken.
Fin aktivitet nå når det nærmer seg advent. 


Det er nesten som man hører julebjellene på nissesleden....