torsdag 17. oktober 2013

Den gamle glansbildesamlingen


Da jeg var liten, samlet jeg på glansbilder. Vi byttet og ordnet dem i konvolutter etter tema, og lykken var å få tak i noen riktig gamle! De var verd like mye som flere nye glansbilder. Da jeg fant samlingen igjen under en rydderunde, tenkte jeg at det hadde vært fint å fått brukt dem på en eller annen måte og tatt vare på alle minnene i samlingen. Jeg hadde en fin gammel trekrakk som var malt i flere runder. Den pusset jeg med pussemaskin og limte glansbildene på med limlakk. Det fikk tørke godt og så malte jeg på flere lag med limlakk. Det var ganske tidkrevende å dekke hele krakken, men resultatet ble bra og krakken er som et trekkplaster på alle småjenter som er på besøk!


Husets dronning!

10 kommentarer:

 1. Dette var en morsom måte å bruke glansbildene på :) Skjønner at småjentene trekkes mot denne fargerike krakken:)

  SvarSlett
 2. Det var jo smart da! Imponert over fantasien til damene i Blogglandia.:) Ha en super helg!

  SvarSlett
 3. Det beste resultatet viser seg ofte når vi har lagt mye arbeid i prosjektet. Kjempefin krakk som naturligvis vekker begeistring hos småjentene. Det er vel ikke helt slutt på glansbilder? Jeg samla også, men mine er limt i album.

  Ønsker riktig god helg! Her har det vært mange kuldegrader i natt, men nå skinner sola.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Her koser vi oss med ovnvarme og ikke kuldegrader, men litt huffsekaldt.
   Riktig god hel til deg og!

   Slett
 4. For en morsom ide! Kjempefin ble den :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Idag har jeg mottatt en spennende strikkebok, og to hesper med et ikke mindre spennende garn fra deg. Tenk at jeg var så heldig! Tusen tusen takk snille du! Ønsker deg og dine en fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var godt pakken var fremme! Håper du får bruk for den. Var det ikke en fuglelue i boka som var ganske kul? Her håper vi influensaen snart slipper tak. Utrolig krevende med en syk 2-åring!
   Ha en strålende helg!

   Slett
 6. Så flott måte å få vist fram gamle samleobjekter på. Har du ett tips til serviettsamlingen også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, servietter har man jo også samlet på! Kanskje lime dem på et gammelt bord med glassplate over? Eller så er det jo noen som laminerer dem, fester to sammen og setter et glass med et lys i. Det blir en fin lykt.

   Slett