mandag 28. desember 2015

SetesdalkofteSetesdalkofta er ferdig og i bruk. Nok en gang klarte jeg å strikke kofte til meg selv som godt kunne vært en størrelse mindre. Grrr... Jeg er veldig fornøyd med fargen og mønsteret, og det er deilig å være ferdig med enda et stort prosjekt, men den ble stor, spesielt rundt rundfellingen...nok av plass. Neste gang jeg skal strikke kofte med rundfelling, må jeg helt klart strikke ovenfra og ned. Jeg ser for meg at det er lettere å se hvordan størrelsen blir og prøve den underveis?


Strikkefakta:
Oppskrift: Rauma rundfelling voksen hefte 225R
Garn: Finull
Pinne: 2,5 og 3
Størrelse: L


I jula gikk turen til svigerfamilien i Dimmelsvik i Hardanger og der er det ikke vanskelig å ta fine bilder. Vi fikk en dag med veldig fint vær, og tok en tur til den fine kirken i Rosendal.

Prikken over ièn var å få en fin strikkebok fra Rosendal i julegave...
"Garnglede" av Turid Lindeland er en fin bok med masse inspirasjon!


Vi koser oss med julesnø som snart forsvinner og besøk av julebukker på døra.
 Ha en fin romjulskveld.

6 kommentarer:

 1. Den var lekker, fin fargekombo også

  SvarSlett
 2. Jeg synes størrelsen er fin til deg, men jeg vet jo at koftene er mindre i størrelsen nå enn før i tida. Tror nok du blir glad i denne fine kofta.
  Så heldig du var som fikk fin bok i julegave. Jeg fikk Klompelompe-boka som jeg ønska meg+garn og attpåtil mønster og garn til kjole. Kjempeheldig med andre ord.

  Fortsatt god romjul!

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin setesdalkofte!! Grønt som hovedfarge var veldig fint! Så kjekk julegave du fikk - perfekt til en strikker :) Ønsker deg en fortsatt fin romjul :)

  SvarSlett
 4. Kofta ble kjempefin! Husker jeg hadde slik når jeg var liten :)
  Nydelige bilder fra en flott plass.
  Julekuler fra Berit

  SvarSlett
 5. Koften din ble super. Men vi er forskjellig, noen vil ha tettsittende og andre løse. Jeg foretrekker nok det siste. Men fin ble du!
  Jeg legger bloggen din inn i listen min, så titter jeg inn igjen.
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med ferdig kofte, den ble veldig fin - nydelig farge. Jeg skjønner godt at du gjerne skulle hatt den mindre, jeg liker også at de sitter litt tettere på kroppen. Men det er fint sånn med kofter, de funker fint i flere størrelser, synes jeg.

  SvarSlett